TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSUNK

 

 A Silwell Kft. életében nagyon fontos szerepet tölt be a különböző alapítványok megsegítése, munkájukhoz való hozzájárulás. Szinte a cég fennállása óta, minden évben, hagyományunkhoz híven, az év vége és az ünnepek közeledtével a karácsonyi ajándékokra szánt összeget karitatív célokra költjük.

 

2018 - HISZEK BENNED és az ESÉLY A GYÓGYULÁSÉRT ÉS AZ ÉLETÉRT alapítványokA HISZEK BENNED alapítvány olyan nélkülöző családok, gyermekek sorsát próbálja meg jobbá tenni, akik nem számíthatnak másra, csak a mások önzetlen segítségére. A kórházak megsegítése mellett célja szociálisan rászoruló családok megsegítése, illetve olyan ingyenes koncertek, programok megszervezése, amikre rászoruló gyermekek és családok hétköznapi keretek között nem jutnának el.

2017 - ESÉLY A GYÓGYULÁSÉRT ÉS AZ ÉLETÉRT alapítvány

2016 - ESÉLY A GYÓGYULÁSÉRT ÉS AZ ÉLETÉRT alapítvány

2015 - ÉLETESÉLY alapítvány

Támogatásunkkal hozzájárultunk, hogy a Budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház Neonatológiai és Csecsemőosztálya támogatásként 2 db pulzoxi-méter készülékkel gazdagodott. 

2013 - EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGÜNKÉRT alapítvány

2012 - ESÉLY A GYÓGYULÁSÉRT ÉS AZ ÉLETÉRT alapítvány

Az adománnyal támogatott cél:

  • Egészség- megőrzési, betegségmegelőzési, gyógyító egészségügy rehabilitációs tevékenység.
  • Szociális tevékenység, csládsegítés, időskorúak gondozása.
  • Gyermek és ifjúságvédelem, gyermek és ifjúságvédelmi képviselet. 
  • A hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése. 
  • Rehabilitációs foglalkoztatás. 

2012 - DOWN alapítvány


A DOWN ALAPÍTVÁNY középsúlyos értelmi fogyatékos és halmozottan sérült gyermekek, fiatalok és felnőttek fejlesztését, önálló életvitelének segítését, valamint családjaik támogatását tűzte ki céljául, annak érdekében, hogy lehetőleg minden értelmi fogyatékos gyermek családban nőhessen fel, felnőttként pedig a lehető legközelebb jusson az önálló élet megvalósításához. Az adománnyal támogatott cél: Az alapítvány projektjeinek segítése. 

2011 - REMÉNY GYERMEKEINKÉRT KÖZHASZNÚ alapítványAz alapítvány célja: REMÉNY GYERMEKEINKÉRT alapítvány elsősorban adománygyűjtéssel és karitatív, jótékony programok szervezésével életmentő egészségügyi, gyógyászati berendezések, műszerek beszerzése gyermekek gyógyításával foglalkozó egészségügyi intézmények részére egyedi szerződések alapján és igény szerint: beteg gyermekek társadalombiztosítás által nem vagy csak részben finanszírozott, vagy csak külföldön elvégezhető műtéteinek, kezelési költségeinek egészbeni/részbeni előteremtése, beteg gyermekek családjának segítése, anyagi támogatása kuratóriumi elbírása alapján, szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása.

2011 - ADRA SPESS és ESÉLY A GYÓGYULÁSÉRT ÉS AZ ÉLETÉRT alapítványok

Az adománnyal támogatott cél, az egészség- megőrzési, betegségmegelőzési, gyógyító egészségügy rehabilitációs tevékenység.

2011 - MAGYAR VÖRÖSKERESZT alapítványA MAGYAR VÖRÖSKERESZT alapítvány támogatásával hozzájárultunk, hogy munkáját sikeresebben végezze és ezáltal közösen segíthessünk a vörösiszap károsultjain. 

2009 - ESÉLY A GYÓGYULÁSÉRT ÉS AZ ÉLETÉRT alapítvány