vissza a listába

TÁJÉKOZTATÓ

2020-09-26

Tisztelt Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a SILWELL Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 2020. október 31. napjával beolvadás útján egyesül a szintén a Bunzl cégcsoporthoz tartozó Bunzl Magyarország Kft-vel és a Propack Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társasággal. A beolvadás által a SILWELL Kft., mint önálló cég a beolvadás napjával megszűnik, és e naptól kezdődően - a SILWELL Kft. általános jogutódjaként - a Bunzl Magyarország Kft. folytatja tovább tevékenységeinket, illetve kezeli és viszi tovább üzleti portfolióinkat.

2020. október 31-el a SILWELL Kft. jelenlegi, https://silwell.hu/ webcím alatti weboldala megszűnik, és ezen időpontot követően minden, a https://silwell.hu/ oldalra irányuló lekérdezés automatikusan átirányításra kerül a Bunzl Magyarország Kft. www.bunzl.hu webcím alatti hivatalos weboldalára.

Amennyiben Ön további információt kíván megtudni a Bunzl Magyarország Kft-ről vagy az általa folytatott tevékenységekről, kérjük, látogasson el társaságunk fenti cím alatti, hivatalos weboldalára. Részletes információkkal folyamatosan jelentkezünk!

Üdvözlettel a BUNZL csapata

2020. Szeptember 22.


vissza a listába