vissza a listába

Szakmai kiállítás a környezetbarát csomagolóanyagok jegyében

2019-10-18


Nem mindennapi eseményen vehettünk részt a Silwell Kft.-vel!

Különleges kiállítást tartogatott számunkra október közepe, hiszen ekkor rendezték meg az év legnagyobb és legfontosabb munkavédelmi rendezvényét Budapesten, nem kisebb helyen, mint a Ferihegy 1 Terminál Event Centerében. A több, mint 40 kiállítónak bemutatkozást biztosító Munkavédelmi konferencia és kiállítás helyszínén érdekes, a munkvédelem témakörét érintő előadásokat is meghallgathattak a résztvevők.

Természetesen a Silwell Kft. is képviseltette magát az eseményen, ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni minden kedves partnerünknek és vendégünknek, akik személyesen is meglátogatták a helyszínen felállított standunkat és megismerkedtek legújabb termékeinkkel.

Akik pedig nem tudtak eljönni, azoknak elmeséljük és megmutatjuk, miről is maradtak le. :)

Főszerepben (ahogyan már az elmúlt években is) a környezetbarát élelmiszercsomagolóanyagok voltak, ezekből is a legújabb és legkülönlegesebb termékek, amelyek közül a legnépszerűbbnek a

- cukornádból készült tányérok és elviteles dobozok
- hamburgeres és ételszállító papírdobozok
- street food tálcák, papírtégelyek és burgonyás papírtölcsérek valamint a
- pla anyagból készült poharak és evőeszközök számítanak.

Mivel cégünknél kiemelten fontosnak tartjuk és nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, így termékpalettánkat folyamatosan frissítjük a piacon fellelhető, legjobb minőségű és eco-friendly ételcsomagolóanyagokkal, amelyek nemcsak trendkövetőek, hanem kifejezetten esztétikusak is. Nem utolsósorban rendszeres használatukkal és bevezetésükkel még az ökológiai lábnyomunkat is csökkenthetjük. Nem véletlenül kaptak nagy hangsúlyt az októberi eseményen is, a résztvevők elsősorban ezekből a termékekből szemezgethettek:

A kiállításon bemutatott környezetbarát ételcsomagolóanyagok teljes választéka megtekinthető és megrendelhető a 1097. Budapest, Gyáli út 37/A szám alatti bemutatótermünkben! 


vissza a listába