Ismerkedjünk meg

A Silwell Kft.

A Silwell Kft. több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az élelmiszercsomagolás területén. Eredményeinknek köszönhetően vállalatunk a magyar piac egyik elismert szereplője lett, mely Budapesten a legnagyobb bemutatótermével és legszélesebb termékválasztékkal büszkélkedhet.

A hazai gyártók mellett, jelenleg közvetlenül 8 országból biztosítjuk termékportfoliónk választékát, melynek eredményeképp széles gasztronómiai csomagolóanyag igényeket tudunk kiszolgálni az éttermi láncok, gyorséttermek, közületek, hideg- és melegkonyhák, pékségek, cukrászatok, tej-, húsüzemek, valamint ipari felhasználók számára.

A ferencvárosi székhelyünkön lévő 1500 nm-es modern magasraktárunk lehetőséget biztosít, hogy állandó árukészletet és folyamatos áruellátást nyújtson szerződött partnereinknek.

 

 

A Silwell Kft. munkatársai immár húsz éve dolgoznak azon, hogy üzleti partnerei részére megbízható élelmiszer-csomagolóanyagokat szállítson, és minőségi szolgáltatásokat nyújtson versenyképes árakkal. Az egyre növekvő piaci elvárások szükségessé teszik hosszú távon a költséghatékonyabb beszerzéseket, az alacsonyabb logisztikai ráfordításokat és a globális gyártók termékeihez a közvetlen hozzáférést. 
Mindezeket mérlegelve csatlakoztunk a fő profiljaként higiéniai- és csomagolóanyagokat gyártó és forgalmazó, londoni székhelyű BUNZL cégcsoporthoz, mely 5 kontinens 129 országában működik.

A 2016. október elsejével lezáruló tranzakció során a Bunzl csoport 100%-os részesedést szerzett a Silwell Kft.-ben, az ügyvezetés és management személyi összetételében nem történt változás, partnereinkkel a korábban megkötött szerződéseink továbbra is érvényesek és hatályban maradtak.

Filozófiánk, hogy nyitottak vagyunk az innovációra és az új élelmiszercsomagolási szegmensek feltárására. Fontosnak tartjuk, hogy kizárólag biztonságos és bevizsgált, hatósági engedélyekkel rendelkező, minőségi élelmiszer-csomagolóanyagokat forgalmazzunk.

Kiemelkedő hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, széles választékot kínálunk újrahasznosítható műanyag-, illetve innovatív papír alapú csomagolóanyagokból, hogy a jövő nemzedéke is tiszta, egészséges környezetben nőhessen fel. (Zöld vonal)

Küldetésünk, hogy a minőségi élelmiszeripari csomagolóanyagok a lehető legrövidebb termékpályán jussanak el a Vásárlóinkhoz, ezzel biztosítva számukra a legkedvezőbb árakat és a legrövidebb szállítási határidőket.

Célunk, hogy Ügyfeleink komoly üzleti sikereket érjenek el egy stabil beszállító partnerrel a hátuk mögött, aki garantálja a kiváló minőséget, versenyképes árakat, az áruk készletezését és szolgáltatásunk magas színvonalát.

Kollégáink örömmel fogadják az ügyfelek érdeklődéseit és megrendeléseit. Magas termékismerettel rendelkeznek ezáltal a felhasználási területnek legjobban megfelelő termékeket ajánlanak az érdeklődőknek.

Miért tőlünk?

Mert Budapest szívéhez közel...

Budapest szívéhez közeli raktárunkat bárhonnan könnyen megközelítheted, autópálya csatlakozás 300 m-en belül (M0, M5).

Mert rövid termékpálya...

Célunk, hogy az élelmiszeripari csomagolóanyagok a közvetítőcégeket kihagyva, a lehető legrövidebb termékpályán jussanak el a fogyasztókhoz, ezzel biztosítva számukra a legkedvezőbb árakat és a rövid szállítási határidőket.

Mert versenyképesek és stabilak az árak...

A közvetlen gyártóktól történő beszerzéssel széles áruválasztékot és stabil, versenyképes árakat biztosítunk.

Mert márkatermékek széles kínálatával rendelkezünk...

A nemzetközi termékfejlesztések, trendek folyamatos követésével, élen járunk az újdonságok magyarországi bevezetésében.

Kiemelt beszállító cégeink


A német tulajdonú vállalkozás 1992-ben kezdte meg működését lengyel és német területeken fekvő gyáraiban. A közel 25 év alatt az egyik legnagyobb eldobható csomagolóanyagokat gyártó céggé nőtte ki magát Kelet-Közép Európában. Erősségük, hogy a piacon található legjobb alapanyagokat használja és környezettudatosságuk jegyében a gyártás során keletkező hulladékot már a kezdetektől fogva újrahasznosítják. A fröccsöntés és hő formázás technológiai módszerek alkalmazásának köszönhetően nagyon széles termékpalettával rendelkeznek, amely magába foglalja a hidegkonyhai-, vendéglátós-, gasztrós csomagolókat, felsőkategóriás ételszállító- és kínáló dobozokat valamint a cukrászati műanyagformákat. Silwell Kft-vel való, hosszú időre visszanyúló stratégiai együttműködés számos közös sikeres termékfejlesztés jellemzi. 2015-ben a Kreis Pack beolvadt a Groupe Guillin csoportba. 

A lehető legmodernebb és legjobb minőségű termékeket kínálja az élelmiszeranyagok csomagolásában, beleérte a zöldségekhez, gyümölcsökhöz, és konyhai célokra használt tárolóedényeket, tálcákat, dobozokat. 22 leányvállalatának köszönhetően egész Európára kiterjedő hálózatot hozott létre, melynek kiemelt partnere lettünk.

 
A cég 21 gyárral, 14 országban van jelen specializálódva a felsőkategóriás műanyag alapanyagú csomagolóanyagok gyártására és fejlesztésére. A csomagolóanyagok mellett széleskörű választékot kínál a dekorációs technológiákból is. A sikeres együttműködésünknek köszönhetően, legnagyobb magyarországi forgalmazójává váltunk. A COVERIS HUNGÁRIA tevékenységének legfontosabb célja az, hogy megtalálják az egyensúlyt az ügyfelek funkcionális-gazdasági elvárásai és a természeti erőforrások jövőbeni igénybevétele között. 


50 éves tapasztalattal a hátuk mögött Dél-Európában az egyik vezető-, Olaszországban pedig a legnagyobb műanyag csomagolóanyag gyártó az ILIP S.R.L. Céljuk, a legújabb gyártási technológiák bevezetése mellet a termékeik prémium minőségének megtartása és a termékpaletta folyamatos bővítése. Az ILIP első számú magyarországi importőreként 2016-tól az ILIP Food-szervíz magyarországi képviseletét látjuk el . Ez lehetőséget ad arra, partnereink piaci igényeit maximálisan figyelembe vehessük az egyszer használatos tányérok, poharak, evőeszközök és hideg ételek tárolására alkalmas dobozok terén.


A First Pack, mint családi vállalkozás az innovatív élelmiszer csomagoló és tároló anyagok terén magasan kiemelkedő már több, mint 35 éve. Környezetbarát vonala az elegáns kivitelezésű termékekkel még csábítóbbá teszik az ételek, italok szervírozását. Magyarországi partnereként küldetésünknek tartjuk, hogy a vásárlói szokások, trendek befolyásolásán keresztül elérhessük környezetünk védelmét hazánkban. A „zöld” termékek tervezése során törekedtek a legmagasabb minőségre, anyagtakarékos megoldásokra, az esztétikus és letisztult formavilágra.


Tevékenységüket 1991-ben kezdték, és napjainkra Lengyelország egyik vezető csomagolóanyag gyártó cégévé váltak. A fiatalos és dinamikus csapatnak, valamint a folyamatos technológia- és termékfejlesztéseiknek köszönhetően a leggyorsabban növekvő vállalat az iparágban. Legnépszerűbb termékei között megtaláljuk a papírból készült csomagolási cikkeket, valamint a csomagoláshoz nélkülözhetetlen fóliákat és eszközöket. Kizárólagos magyarországi forgalmazójaként termékeik a Silwell Kft. kínálatában megtalálhatóak.

HOTFORM Production vállalat 1976-ban kezdte működését és napjainkban az egyik legtekintélyesebb céggé nőtte ki magát a hőre lágyuló anyagokból készült egybefedeles dobozok gyártásában (PET, OPS és PP) az élelmiszeripar részére. A termék minősége és a vevők kiszolgálása mindig is kiemelkedő volt a cégnél csakúgy, mint az újító technológiák használata és a széles körben elismert minőség-ellenőrzési rendszer. A termékválasztékot illetően a HOTFORM Production termékkínálata a standard és a rendelhető termékekre tagolódik. A vállalati infrastuktúra fejlesztése a BRC előírásainak megfelelően történt, hogy megfeleljen az összes piaci igények.


A balti országok egyedüli habosított polisztirol (HPS) csomagolóanyagainak és élelmiszer-ipari termékeinek gyártója. A szigorú Uniós előírások betartása mellett a fiatal gyárban a legmodernebb technológiát alkalmazzák a gyártások során. Ennek köszönhetően a habtermékek kiváló minősége a versenytársak elismerését is kivívta. Legkeresettebb termékei között megtaláljuk az egybefedeles habdobozokat és habtányérokat, melyeknek a Silwell Kft. a kizárólagos magyarországi importőre.

Miért válassz bennünket?

Mert raktárkapacitásunk biztonságot ad neked...

Tapasztalatunkra építve 2013 májusától új székhelyünk átadásával és a hozzá tartozó infrastrukturális fejlesztéssel megbízható, pontos, egyedi igényekre szabható szolgáltatásokat nyújtunk a hazai és külföldi partnereinknek. Raktározási célra 2000 m2-es korszerű magas-raktárunkkal csúcsszezonban is garantáljuk az állandó árukészletet és a folyamatos áruellátást.


Mert termékeink korszerűek és bevizsgáltak...

Az általunk forgalmazott termékek hatósági engedéllyel rendelkeznek, élelmiszerek tárolására alkalmas tiszta, biztonságos alapanyagból készültek.

Mert óvjuk a környezetünket - Zöld vonal...

Kiemelkedő hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, széles választékot kínálunk újrahasznosítható műanyag illetve innovatív papír alapú csomagolóanyagokból.

Mert kényelmes a vásárlás és barátságos a kiszolgálás...

Képzett és gyakorlattal rendelkező munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, tanácsot adnak és írásban elküldött kérdésedre 1 munkanapon belül válaszolnak.

Mert kézzel foghatóak a mintatermékeink...

Látogass el Gyáli úti bemutatótermünkbe, ahol személyesen is megtekintheted és összehasonlíthatod a termékeink formatartását,méreteit és színeit, hogy megkönnyítsük a választásod. Tágas parkolóval, ingyenes wifi használattal és folyamatos kiszolgálással biztosítjuk a vásárlás kényelmét.

Válassz minket! Célunk, hogy hosszú távon is megbízható partnered lehessünk, termékeinkkel és árainkkal hatékonyan támogassuk üzleti céljaidat.