vissza a listába

R-PET kampány - Delikát egybefedeles tálak

2020-03-09


Mostantól elérhető újrahasznosított R-PET termékcsaládunk!

Az R-PET kampány első termékcsaládja pedig nem lehet más, mint a már jól ismert Delikát egybefedeles dobozaink! Mivel cégcsoportunk számára is kiemelten fontos a környezetvédelem és a fenntarthatóság, ezért mától elérhetőek a közkedvelt PET termékcsalád újrahasznosított műanyagból készült változatai, amelyeket elsősorban saláták csomagolásához ajánlunk.

Eddig is fontos volt számunkra a bolygónk védelme, de egy újabb fokozatra kapcsoltunk és megpróbáljuk minél több újrahasznosított műanyagból készült termékkel, termékcsaláddal bővíteni kínálatunkat. Éppen ezért a korábban PET alapanyagból készült termékcsaládot immáron R-PET jelöléssel találjátok meg az oldalunkon.

Többen kérdeztétek, hogy a műanyag újrahasznosításával és az R-PET anyagból való gyártás következtében romlott-e a termék minősége?

Természetesen nem. Minden terméket alaposan kipróbálunk és tesztelünk, mielőtt helyet kapnának bemutatótermünk polcain. Mivel meglévő termékcsaládról volt szó, így még nagyobb odafigyeléssel próbálgattuk a PET-ből és R-PET-ből készült terméktípusokat. Minőség, záródás, hőérzékenység, hidegállóság, kipróbáltunk mindent, emiatt biztosan merjük állatani, hogy a minőségre nem lehet panasz! A Delikát egybefedeles dobozok továbbra is remek választásnak bizonyulnak a saláták szervírozására.

Megbízható minőség, jó záródás, exkluzív megjelenés.

 

Termékeiket megtaláljátok honlapunkon, viszont, ha élőben is megnéznétek, akkor látogassatok el bemutatótermünkbe és és ismerkedjetek meg a legújabb, jól ismert formák újrahasznosított műanyagból készült (rPET) változatával. Igény esetén 1-2 mintadarabot is tudunk biztosítani, hogy ki tudjátok próbálni.  

A termékekkel kapcsolatos további információkért kérjétek értékesítő kollégáink segítségét! 
Köszönjük!


vissza a listába