vissza a listába

Prime Source Fertőtlenítő kézi mosogatószer koncentrátum

2020-02-15


Prime Source Fertőtlenítő kézi mosogatószer koncentrátum


A Prime Source Fertőtlenítő kézi mosogatószer tökéletes megoldást biztosít az élelmiszeripar területén a berendezések, eszközök tisztítására, fertőtlenítésére.

Antimikrobiális spektrum: baktericid, yeasticid

Fontosabb tulajdonságok, előnyök:
A Prime Source Fertőtlenítő kézi folyékony mosogatószer koncentrátum alkalmas a konyhai eszközök, berendezések és főzőedények kétfázisú kézi mosogatásához, valamint élelmiszerrel érintkező felületek tisztítására és fertőtlenítésére. Prime Source Fertőtlenítő kézi mosogatószer a HACCP-ben előírt fertőtlenítő hatással rendelkezik. Eltávolítja a zsíros, odaszáradt ételmaradékot. Minden vízálló eszköz és felület egy lépésben történő tisztítására és fertőtlenítésére alkalmas. Kellemes friss citrom, lime illattal rendelkezik.

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő:
1%-ban 3 perc behatási idővel baktericid, yeasticid hatású. Kombinált kézi mosogatásához 40˚C-os hőmérsékleten alkalmazható. Általános tisztító és
fertőtlenítő eljáráshoz környezeti hőmérsékleten használható. Behatási idő eltelte után a szer maradványait le kell öblíteni a kezelt felületről. Mosogatás után az edényeztet törölgetni tilos.

Fertőtlenítő kézi mosogatás:
1. Készítsen oldatot a megadott koncentrációban.
2. Tisztítsa meg az edényeket eszközöket.
3. Várja meg a behatási időt.
4. Öblítse le az edényeket tiszta vízzel és hagyja megszáradni.

Kiszerelés:
BPS-1319 1L
BPS-1320 5L

Szórólap letöltése PDF

A termékekkel kapcsolatban keressétek értékesítő kollégáinkat. 


vissza a listába