vissza a listába

Leveses papírtégelyek

2019-11-04


Ha menő, jó minőségű leveses papírtégelyt keresel, akkor van egy jó hírünk: a legjobb helyen jársz! Népszerű és megbízható kraft leveses papírtégelyeink egyik legnagyobb előnye, hogy jól bírják a hőt, ennek köszönhetően pedig tökéletesek a forró levesek tálalására is. Előszeretettel használják például street food éttermek és büfék, de sokszor találkoztunk már velük rendezvényeken és fesztiválokon is, illetve kaptuk már ezekben a termékekben a megrendelt levesünket házhozszállításkor. A tégelyekhez tartozó tetők remekül zárnak, a több méretből álló termékcsaládnak köszönhetően szinte mindenki talál számára megfelelő űrméretű formát. 

 

ZSOUP008  Papírtégely - Leveses - 230 ml Ø90 mm fehér
ZSOUP012  Papírtégely - Leveses - 350 ml Ø90 mm fehér
ZSOUK016  Papírtégely - Leveses - 470 ml fehér
ZSOUK026  Papírtégely - Leveses - 770 ml fehér

 

 

ZSOUK112  Papírtégely - Leveses - 350 ml barna
ZSOUK116  Papírtégely - Leveses - 470 ml barna
ZSOUK126  Papírtégely - Leveses - 770 ml barna
ZSOUPL012  Papírtégely tetővel - Leveses - 350 ml Ø90 mm barna
ZSOUPL016  Papírtégely tetővel - Leveses - 470 ml Ø95 mm barna

 

A különböző űrméretű leveses papírtégelyek kétféle színben és kétféle anyagú tetővel rendelhetők. Fehér és barna színű termékekhez ugyanolyan színű papírtető választható, valamint elérhető még PP anyagból készült víztiszta is. Vásárlóink csupa pozitív visszajelzése alapján bátran merjük ajánlani nemcsak levesek tálalására és házhozszállítására, hanem saláták és tészták szervírozásához is!

Következő, hamarosan megjelenő hírünkben részletesen bemutatjuk, hogy milyen papírtégelyeket ajánlunk kimondottan saláták és tészták kínálására.

A bemutatótermünkben a papírtégelyek megtekinthetők és igény esetén mintadarabokat is tudunk biztosítani belőlük. 

 


vissza a listába