vissza a listába

Köszönjük, hogy részt vettetek a 2018-as SIRHA Budapest kiállításon!

2018-02-21


Újabb fantasztikus, élményekkel teli kiállítást tudhatunk magunk mögött, és ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy az esemény ideje alatt, 2018. február 7. és 9. között Ti is meglátogattátok cégünk standját! Nagy örömmel tudatjuk Veletek, hogy látogatóink száma a legoptimálisabb várakozásainkat is felülmúlta! A bemutatott, új csomagolóanyagaink és új stílusirányzatok széles körben nagy sikert arattak a visszajelzéseitekből ítélve.
 
A korábbi évekhez hasonlóan (2014, 2016) idén is nagyon vártuk már az eseményt, hónapokkal előtte megkezdtük a készülődést, hisz nem titkolt célunk az volt, hogy olyan ígéretes termékeket, termékcsoportokat mutassunk be nektek, amiben mi is látunk fantáziát a hazai piacon. Felmérve vevőink igényeit gondosan válogattunk a számos termék közül.
 
Visszatekintve, 2016-ban az öko-, lebomló termékekre fektettük a hangsúlyt, nagyon sok környezetbarát csomagolóanyagot, főként papír-, karton- és cukornádból készülteket mutattunk be. Büszkén mondhatjuk, hogy a két évvel ezelőtt kiállított termékek közül számos belistázásra került rendszerünkbe, amelyet azóta folyamatos raktárkészleten tartunk, mert a mindennapok elengedhetetlen kellékei lettek az ételcsomagolás világában. >> Öko (lebomló) termékek
 
Idén is ügyeltünk arra, hogy környezetbarát és modern, a mai trendeknek megfelelő termékek kerüljenek a palettára, ezért esett a választásunk az egyre inkább közkedvelt és fokozatosan nagyobb népszerűségnek örvendő PLA alapanyagból készült csomagolásokra. Egy egész termékcsaládot tudtunk felsorakoztatni, poharak, tányérok, evőeszközök és egybefedeles dobozok formájában.
 
 
 
Volt szerencsénk egy prémium kategóriás termékcsaláddal is bemutatkozni, amely a WAVE fantázianevet kapta. Ez nem más, mint egy fekete aljból és víztiszta tetőből álló egybefedeles doboz. Előnye, hogy remekül záródik, emellett formájának köszönhetően könnyen szállítható, modern megjelenést kapott, a doboz osztottságát tekintve sokféle típus közül válogathattok.
 
 
Az abszolút győztes termékcsalád idén a NEW DAY papírpoharakból és papírtégelyekből álló csoda. Nem volt olyan látogató a standunkon, akinek ne csalt volna mosolyt az arcára a megjelenésükben vidámságot sugárzó színes termékek. Egy csomagban több szín is megtalálható vegyesen, mérettől függetlenül. Tetővel is rendelhető, sőt akár még színben megegyező fagylaltoskanalak közül is szemezgethettek hozzá.
 
 
 
 
 
Ezeket a termékeket megtalálhatjátok az ÚJDONSÁGOK kategóriában, a kezdő készletet 2018. március elejére várjuk.
 
Ha az egyedi grafikával ellátott termékek nyűgöztek le a leginkább a kiállításon, akkor van egy jó hírünk! Mi adjuk a formát, ti töltitek meg tartalommal! Egyedi nyomtatással kapcsolatos információt itt találsz >> EGYEDI NYOMTATÁS
 
 
Természetesen azoknak sem kell búslakodniuk, akik lemaradtak a kiállításról, mert bemutatótermünkben az összes kiállított termék megtalálható és mintadarabokat is biztosítunk belőlük.
 

Látogassatok el hozzánk!


vissza a listába