vissza a listába

Év végi HIHETETLEN AKCIÓ MEGHOSSZABBÍTVA!!!

2020-01-09


A nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy az akció időtartamát meghosszabbítjuk február 28-ig vagy a készlet erejéig! 
 


Az év vége közeledtével, népszerű környezetbarát termékekhez juthattok kedvezményes áron. A listában található termékek az idei év legkedveltebb termékei voltak, ezért is választottuk ezeket. 


BURGONYÁS PAPÍRTÖLCSÉR

Az egyik legkedveltebb street food csomagolóanyagok a sültkrumpli, burgonyás felszolgáláshoz kapható különböző méretű és formájú burgonyás papírtölcsérek, papírdobozok. A vásárlói igényeiteket figyelembe véve egy új termékkel tovább bővítettük ezt a termékcsaládot. Az új burgonyás papírtölcsérek kiválóan alkalmasak a sültkruplik kínálására, felszolgálására és csomagolására. Az egyik legnagyobb előnye, hogy szósztartó rekesz is található a papírtölcséren, amelynek köszönhetően a fesztiválok egyik legkedveltebb sétálós csomagolóanyaga is lehet.


"BURGER" PAPÍRDOBOZOK
 
A népszerű street food trendeknek köszönhetően a különböző ízvilágú és méretű hamburgereket akár környezetbarát csomagolásban is hazavihetjük vagy házhozszállítás során kézhez kaphatjuk. Legújabb hamburger papírdobozaink amellett, hogy lebomló anyagból készültek, rendkívűl strapabíróak és ellenállnak a magas hőnek, zsíroknak. 
 

HABPOHÁR, SIMA és DUPLAFALÚ PAPÍRPOHÁR
 
Készülj velünk a szezonra, szerezd be nálunk kedvező áron a habpoharaidat! A habosított polisztirolból készített formák kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. A habpoharat forró- és hideg italhoz, fagylalthoz, kávéhoz, télen forralt borhoz ajánljuk. A habpohár népszerűségét tovább növeli, hogy mindegyik mérethez habpohártető is vásárolható. Ha mégsem a Habpohár mellett döntenél, sebaj, a papírpohár is szerepel az akcióban! 
 

Egyedi poharat szeretnél? Te kitalálod, mi megvalósítjuk! 

EGYEDI NYOMTATÁS LÉPÉSEI:

  1. lépés: Küldd el az általad megálmodott és elkészített látványtervet vektoros grafikával (CorelDraw) és .jpg formátumban a rendelni kívánt mennyiség megadásával a következő e-mail címünkre: iroda@silwell.hu

  2. lépés: A kérésedet feldolgozzuk és tovább küldjük a nyomda felé. Visszaigazolásuk után értesítünk a várható átfutási időről és az előleg számla pontos összegéről, valamint mellékletként csatolunk levelünkhöz egy megrendelőlapot.

  3. lépés: A megrendelőlapot kitöltve és aláírva, visszaküldve részünkre tudjuk a megrendelést elfogadni, és az előleg számlán feltüntetett összeg beérkezését követően elindítani a gyártási folyamatot.

  4. lépés: A gyártási folyamat átfutási ideje mennyiségtől és a nyomtatási kapacitástól függően általában:

    KÖRSZITA esetében 1 hét.

    Amint elkészültek a termékeid és beérkezik telephelyünkre, értesítünk az átvétel lehetséges időpontjáról.

  5. lépés: Értesítést követően az árut átveheted telephelyünkön.
 
Bármilyen plusz információra lenne még szükséged a termékek logózásával kapcsolatban, azt megtalálod az EGYEDI NYOMTATÁS menüpont alatt.
 

 
Az akcióban résztvevő termékek a bemutatótermünkben megtekinthetők, igény esetén pedig mintadarabot is tudunk biztosítani, ha kipróbálnátok.
Kérdés esetén keressétek bátran Vevőszolgálatos kollégáinkat. Köszönjük :) 

vissza a listába